Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Makinës Toyota RAV4 Diesel 2014

Apr 3rd, 2023 at 14:37   Automobiles   Kosovo Polje   39 views Reference: 53

Location: Kosovo Polje

Price: 500 €


Donacion i makinës sime Toyota RAV4 Diesel 2014

 

   pershendetje ! Emri im është Stambergs Dainis, unë vij nga Letonia. Gjatë një udhëtimi të papritur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, vendosa t'i dhuroj dikujt një nga makinat e mia të bukura si falënderim Zotit për mbrojtjen që ka pasur mbi jetën time dhe familjen time. .

   Nëse jeni të interesuar, mund të më kontaktoni përmes:

   Email: [email protected]

   WhatsApp: +40757968421

Additional Details

Car Brand
Toyota
Car Model
RAV4
Year of registration
2014
Fuel Type
Diesel
Transmission
Automatic
Condition
Used
Mileage
Tirane
Features:
Air Conditioner
GPS
Security System
Spare Tire