Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Pajisje për fermë për rritjen e zogjve të pulave (brojlerë)

Oct 11th, 2022 at 19:23   Services   Mitrovicë   47.1K views Reference: 4

Location: Mitrovicë

Price: Contact us Negotiable


Shes pajisjen komplet të automatizuar për rritjen e zogjve të pulave (brojlerë).

Pajisjet janë përdorur vetëm 4,5 vite në Suedi dhe janë shumë të ruajtur.

Për informata shtesë më kontaktoni në:

WatsApp & Viber: +38349128280

WatsApp & Viber: +46728652624